2 thoughts on “De säger att det blåser höstvindar.

  1. Vilken ljuvlig bukett och vilka färger! 🙂 Idag har det varit lite höstfeeling här med regnskurar, starka vindar och kallt. Första kvällen då tankar på att tända brasa dykt upp. Men vi kurar under filt ikväll och ser fram emot det lilla högtrycket som tydligen ska svepa in nästa vecka. Lite sköna sensommardagar och förhoppningsvis mer bad. 🙂

    Kram på dig du fina♥

    Ps. Jag har inte kunnat komma in på din blogg de senaste dagarna men idag fungerade det äntligen igen. Skönt. Ordningen återställd. 😉

    • Ja, vi bor ju i sommarhuset nu tills det blir allt för kyligt att bo i de oisolerade sommarrummen. Det finns värme uppe hos mina föräldrar tills vårt nya hem är inflyttningsklart, förhoppningsvis innan december. 😀 Jag har putsat på de nyrenoverade kakelugnarna och drömt om att de ska få sprida värme när vintervindarna viner… Vilken ynnest att få uppleva det! Innan dess vill jag förstås också bada lite mer. Jag har inte alls badat lika mycket som jag hade hoppats. Badkrukan i mig har anfallit såhär på sensommaren och brrrrrrr, inte har vädret inbjudit till att skrämma bort henne heller. Huga! Kram.

      Ps: Jag vet inte vad det är som krånglat med bloggen. Jag har fått flera felrapporteringar… Hoppas det löser sig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *