13 jul

En stund, en minut, en timme och en dag i taget.

”Hur känns det att ha flyttat hem?”

Vi har aldrig bott i Blekinge tillsammans på riktigt. Sturkö har varit mina föräldrars heltidsbas i bara några år. Våra barn känner till Bredavik som stället där det ständigt är sommar och där det kryllar av kusiner. Så hur känns det nu när förutsättningarna har förändrats? Sanningen är att jag inte riktigt vet. Det är semester för mig, precis som för resten av familjen. Jag är tacksam över att vi flyttade hit, men samtidigt upplever jag en stor saknad, ett hål som inte är så lätt att fylla.

Idag åkte jag på utflykt med mamma, något som var både trevligt och fick oss båda att glömma diverse tråkigheter en stund. Mamma, Far och min svärmor också för den delen, påminde på sina olika speciella sätt om vikten av att ge av sig själv där man kan.

”Är du lycklig, väl så gläd dig, åt din lycka med envar. Och ju mer du delar med dig, desto mera har du kvar.” Esaias Tegnér

Jag hoppas du har det fint. Peace.

image

image

image

image

10 thoughts on “En stund, en minut, en timme och en dag i taget.

  1. Vi trivs jättebra i din barndomsstad. Vackert och lugnt och skönt. Mycket tid tillsammans får vi också eftersom allt är så litet och behändigt. Kram!

    • Jag vet att det är ett toppenställe och att så många jag älskar finns här! Det är bara lite stökigt med det här mellanläget. Det ger sig snart! Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *