3 thoughts on “Och sedan kom det fruktansvärda ovädret…

  1. Tur att ni överlevde, det ser riktigt hemskt ut. 😉 Hur känns det annars att vara i Sverige igen? Hoppas att ni får en riktigt härlig sommar tillsammans, hela familjen!

    • Det där fotot tog jag på kvällen innan jag gick och lade mig. Under natten bröt ovädret ut med hällregn (35 ml) och åska som skakade hela vårt gamla hus. Till och med jag som gillar sådant väder tyckte att det var lite småläskigt. Annars är sommaren och alla rutiner ungefär som de brukar vara varje sommar. En vacker dag sjunker det nog in att vi flyttat hit.

      • Okej, jag trodde du var lite ironisk över någon kvällstidningsvarning angående brutala regnsmockan eller något liknande. Då så. Då var det ett oväder på riktigt. 🙂
        Jag måste beundra er som orkar företa er sådana enorma flyttprojekt. Det är nyttigt att flytta. Livet blir på något vis längre när man kan hänga upp det på olika platser. Och allt blir ju så bra till slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *