4 thoughts on “Torhamns udde.

  • Ja, vilket ställe det där är! Lite läskigt med alla varningsskyltar om att det är skjutområde, men annars så! Måste hit i höst och plocka slånbär…

 1. Vilken vacker plats och vilka två finingar tillsammans. Skönhet på alla sätt och vis.
  Jag märker hur jag har blivit bättre på att njuta av allt det vackra runt omkring mig de senaste åren. Att verkligen se och vara i nuet. Inte rusa vidare som jag nog gjorde mer förr. Ständigt på väg framåt. Nog för att jag fortfarande är på väg framåt men i ett lugnare tempo numera. Mer promenad och sakletartakt. 😉

  Ta hand om dig vännen och ha en fin lördag.

  Kram Lotta

  • ”Inget ont som inte har något gott med sig” känns inte alltid uppmuntrande, men ibland passar verkligen dessa ord! Jag är glad att du tar dig tid att njuta. Kram på dig, Lotta! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *