15 jun

Och så är allt som vanligt igen…

image

Ögonblick från sista kvällen på Carterville Road.

image

På väg ”hem”.

image

I Amsterdam möttes vi av åskoväder och spöregn. På något sätt kändes det rätt skönt att allt var precis som förväntat.

Sist vi var i Karlskrona fick Saaben punka. Den här gången mådde den bättre. Brorsan och två av hans söner agerade mottagningskommitté och lämnade för sista gången över bilen som de tagit hand om (förutom under somrarna) de senaste fyra åren.

Jag är så tacksam över alla som fixat och trixat på Sturkö. Nu kom vi ”hem” till mammas födelsedag, tårta, levande ljus, bäddade sängar, torkade golv och lite annat smått och gott som gör livet lite bättre. Vi sov så gott och nu ser vi fram emot att ta tag i livet här i Sverige och få till vardagen och allt som tillhör den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *