23 maj

Min fina, fina granne!

M har en lång radda norrmän i släkten. Den senaste som invandrade till USA från Norge var hennes morfar. M har alltid fascinerats av sitt norska arv och har varit flera gånger i Norge samt lärt sig norska på universitetet som vuxen. (Jag hör inte ens någon amerikansk dialekt då hon talar!) Dessutom är hon mycket mer nordisk än amerikansk till sättet och älskar nordisk inredning, så det var nog meningen att vi skulle bli grannar. Det kommer att bli så svårt att lämna henne och hennes fina familj här…

Titta på Telemarksbunaden som M har ägnat hundratals timmar åt att sy och brodera:

21_5

21_9

21_12

21_16

4 thoughts on “Min fina, fina granne!

  1. Vad fin hon är och vilket hantverk. Imponerande! 🙂
    Jag tror att vissa människor kommer i vår väg för att det är meningen. Vissa under en kort tid men andra stannar kvar under resten av vårt liv. Oavsett var vi bor och hur ofta vi ses. Fast avsked är lika tuffa oavsett.

    Kram på dig♥

    • Jag håller med dig. Jag vågar till och med dra det lite längre, eller snarare lite i en annan riktning. Jag tror att vi kan lära oss något av alla vi möter på livets väg, men det gäller att vara öppen för nya insikter och att ha en vilja att dela med oss. <3 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *