14 maj

Imagine.

13_1 copy

Nej, jag orkar inte riktigt vara klämkäck nu för tiden, men jag tycker att detta citat rimmar väl med de tankar jag fick då jag lyssnade till gick-genom-hela-Nya-Zeeland-Helena. Om vi inte ens kommer förbi stadiet att vilja drömma och önska något i en nära eller fjärran framtid så kan vi gott stå där och stampa med leverbiffssmak i munnen. Jag vet att det är mycket de flesta av oss inte kan påverka på grund av en mängd orsaker. Men! Om dövblinda Helen Keller kunde lämna ett bestående intryck på många av de människor hon mötte med sin positiva livssyn och övertygelsen att vår uppgift här i jordelivet är att hjälpa våra medmänniskor, något som också är nyckeln till lycka, då kan väl jag åtminstone bringa reda i mina förvirrade tankar och få till något som i slutändan kan bli bra?

2 thoughts on “Imagine.

  1. Det är klart att du kan vännen! Och det kommer att bli bra. Livet ha en förunderlig förmåga att ta oss in på stigar som vi kanske många gånger hade önskat att vi hade sluppit vandra på.Erfarenheter vi gärna hade varit utan. Just där får vi inte välja MEN vi har alltid valet hur vi väljer att gå vidare. Det finns så mycket vi kan påverka. Vår inställning till livet, hur vi bemöter både livet, andra människor och oss själva. Allt det där besitter vi själva makten över. Och kanske är det så att vi måste sluta döma oss själva så hårt. Vara snälla mot oss själva. Omge oss med människor som får oss att må bra. Som älskar och bryr sig om, som ifrågasätter, utmanar, lyfter, som tröstar, skrattar och gråter tillsammans med oss, driver oss till vansinne men som vi litar på till 100%. Människor som vill oss väl och som älskar oss precis som vi är och som inget hellre vill än se oss lyckliga och nå våra drömmars mål. En grundbas som åter dig veta att allt är möjligt. Och jag vet att du är omgiven av just detta vännen. Så jag tvivlar inte. Det kommer att bli bra.♥

    Ta hand om dig du kloka och fina som har varit ett fantastiskt stöd för mig under mitt livs tuffaste period. En omtanke och värme som har gjort skillnad och aldrig kommer glömmas.♥

    Kram Lotta

    • Du är värd att pysslas om alla dagar! Jag är glad att vi träffat på varandra i det här livsmyllret. Tack för all din visdom och din vackra angreppsvinkel på livet. KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *