12 maj

Inspirerande!

Kära du! Detta inspirerande avsnitt av min systers och Lisas podd Att Resa får du bara inte missa! Nu råkar Nya Zeeland vara mitt drömresmål och därför kanske Helenas berättelse tog lite extra, men för dig som tycker om att inspireras istället för att ägna livet åt negativa nyheter, politiska idiotier, läpp-pumpade B-kändisar eller annat som inte direkt lyfter dig uppåt och framåt så kanske den här berättelsen också får ditt hjärta att brinna lite extra. Åh! Nu vill jag verkligen skriva ner mina drömmar på riktigt. Tack Annika och Lisa för intervjun och tack Helena för att du delade med dig av din berättelse!

4 thoughts on “Inspirerande!

  1. Men visst är hon en helt fantastisk person med en sååå inspirerande och intressant berättelse. Insikterna och upplevelserna alltså – både jag och Annika tappade helt talet under intervjun, vi bara satt och lyssnade leendes. Så underbart.

    Tack för att du berättar att du tycker om och att du tipsar vidare!

    • Jag tipsar så ofta jag kommer åt! 😀 Er podd är inspirerande för mig trots att mina småbarn hunnit bli tonåringar och jag inte har något direkt brinnande intresse för att resa.

      Jag förstår att ni blev lite förstummade! Vad ska man säga liksom?

    • Det är jag som ska tacka, som vi säger i Sverige. 😉 Jag lyssnade en gång till bara för att det var så bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *