25 apr

Graduation pictures.

Min kompis frågade om jag kunde ta lite kort på hennes son som precis som E tar sin high school-examen nu i maj. Det var roligt! Tyvärr blev vår fina solnedgångssession inte vad jag hade räknat med då det blev molnigt strax innan vi kom ner till Utah Lake, så själva känslan i korten blev inte så varm som jag hade planerat. Flexibilitet är väldigt ofta en användbar egenhet, eller vad säger du?

25_1

25_2

25_3

25_4

2 thoughts on “Graduation pictures.

  1. Å vad jag gillar hans dojjor. Och å vad mörka, tajta jeans är en lättnad att se. Men du får väl mer än din beskärda del av ljusblå, pösiga. Huvva.

    • Jag kan säga att den här killen har stenkoll på modet och hans och hans pappas största gemensamma intresse är att… SHOPPA. Låt mig bara säga att det kan finnas tonårstjejer som önskar att det var så i deras familjer också. 😀 Och ja, pösiga ljusblå jeans verkar ha varit mode här bland män i eviga tider. Det är nästan så man tror att det ingår i BYUs sjuka klädkod. Ingen som stoppar en karl med hängbak på jeansen när han ska in och tenta, liksom… Maken köper två par av den mörkaste tvätten Levi’s 501 på outlet en gång per år. Senast undrade jag om han inte kunde testa några andra modeller, men han gillade inte känslan av att ha på sig balett-tights. Hahahaha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *