17 Nov

Tipstorsdag vecka 46.

När det är dags för Tipstorsdag brukar jag dela med mig av tips till er, mina bloggbesökare. Idag är det ni som ska få tipsa mig och varandra, även om jag kommer att ge er några starttips så ni kommer igång. Jag känner mig för tillfället av olika anledningar rätt låg. Vi är mitt emellan den fantastiskt färgsprakande hösten och den ljusa och varma juletiden. Sjukdomar och elände ger sig gärna tillkänna då man inte får tillräckligt med sol på näsan och det är inte längre lika lockande att ge sig ut på härliga motionsrundor. Så vad lyfter er då ni känner er nere? Massor av tips tror jag uppskattas både av mig och er själva!

Här kommer mina tips: Ett varmt bad, världens bästa rooiboste, Pepsi Max (Sorry dr. Brian och Far!), Love Actually, arg musik (Det finns så mycket att välja på att det är svårt att välja en, men ni förstår nog vad jag menar.), slutföra projekt som legat på hög en längre tid, organisera mera, massage, en god bok, choklad, pyssel, klappa en katt, dagdrömma, tända en brasa, få ett oväntat brev eller ett paket i brevlådan (Okej, det här kan man inte styra själv, men ändå.), resa, göra något för någon annan, sjunga… Ja, där tog mina tips slut för den här gången. Snälla, dela med er av era!

2 thoughts on “Tipstorsdag vecka 46.

  1. Mina tips: ring en vän eller familjemedlem och bestäm en ”date”. Det räcker med en timme! Om jag är låg vill jag omge mig med personer jag tycker om! Resa, ja det tipset tar jag gärna till mig, tack! 🙂 Gör ett storkok! Frys ner massor med matlådor så man slipper laga mat någon vecka framöver, och koncentrera dig sedan på saker som en bra bok, en bra film, eller bara… sova. Sova är för övrigt ett av mina hetaste tips! 🙂 KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *