04 jan

Lyfta.

Mitt ord för det här året är LYFTA. Tanken är att det ska finnas med som en god vän, att det är ett ord som ska genomsyra allt jag gör på ett eller annat sätt. Jag har hängt med i Ali Edwards utmaning i rätt många år vid det här laget och mina ord har kommit att betyda mer eller mindre för mig. Lyfta känns redan som ett viktigt komplement till allt annat som jag gör för att må bra. Ni får hålla till godo med en sned och suddig sida fotad i morgonmörker. Ska se om jag kommer åt att fota i bättre ljus senare. Ibland blir jag galen på Sveriges otroligt långa mörker.

Har du valt något ord i år? Dela gärna med dig i så fall!

Se där! På mindre än en vecka har jag redan scrappat två sidor. Nu får vi se om jag kan hålla samma tempo ett tag.

Edit: Nu har jag bytt ut bilden, men sned är den fortfarande.

10 thoughts on “Lyfta.

    • Roligt att du tycker så! Balans är toppen och något som jag själv behöver lite mer av i mitt liv. Lycka till med det!

  1. Härligt Monnah! Bra val av ord och en härlig layout! Och som vanligt kan jag inte låta bli att imponeras av din handstil 😉 Passar också på att önska dig en god fortsättning på det nya året!

    Kram/Cattis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *