29 dec

Ett (nytt) Litet Ord.

Det närmar sig! Tre dagar kvar och inget beslut är taget än. Jag trodde att Star Wars-filmen skulle spika mitt ord, men dessvärre blev det inte så. I och för sig var den lite rolig att se och jag är väldigt tacksam för våra fina grannars generösa ”biljett, popcorn och dricka”-gåva. Wow, alltså!

KREATIVITET jobbade jag lite halvhjärtat med något av de första åren jag testade att väva in ett specifikt ord att utvecklas tillsammans med, men jag vet att det skulle kunna gå att göra så mycket mer! Jag läser också en otroligt inspirerande bok just nu som egentligen kräver ett aktivt deltagande och som skulle vara rolig att jobba med under ett helt år. Boken heter Creative Boot Camp och är skriven av Nannette Stone. Det finns säkert en hel drös med liknande böcker, så om du är sugen på att utveckla din kreativitet är det bara att börja leta. Själv ska jag rota runt lite bland mina fina julklappar och se om jag hittar något användbart. Peace!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *