30 okt

Skjortkudde.

När du har ett utslitet plagg med tillräckligt mycket tyg kvar rekommenderar jag att du gör dig ett kuddöverdrag. Idag blev det makens fina skjorta som fick hamna på lite mer permanent basis i vardagsrumssoffan. Den är så mjuk och go att vila kinden mot och jag läste precis någon rapport om att kvinnor borde lägga sig och vila en stund på soffan varje dag. Nu har jag både soffa, skön kudde och en anledning till att ta den där tuppluren.

29_16

29_17

4 thoughts on “Skjortkudde.

  1. Bei mir sind es die Patchwork-Decken aus alten Hemden. Ich habe sie (also die Hemden) stapelweise liegen, weil sich das rumgesprochen hat ( ; Die Idee mit der Knopfleiste gefällt mir!

    • Ja, gamla skjortor är ofta både sköna och har fina mönster som passar i lapptäcken! Jag önskar att jag hade haft en massa flanellskjortor på mig, för de blir skönast. 🙂 Roligt att du gillar idén med knapparna.

    • Varför inte? Du utmanar ständigt dig själv. En symaskin är knappast farlig. Vad har du att förlora? Var det Inger eller Ingrid som var dum mot dig på syslöjden i Rödeby? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *