28 maj

Kamasi Washington.

27_4

27_5

När man känner sig lite Claire de Lune i Kamasi Washingtons tappning. Nu för tiden känner jag mig inte ofta särskilt jazzig, men när jag hörde det här smälte jag. Vackert!

I kväll tänker jag lite extra på mamma som ligger inlagd med dropp då hennes kreatinvärden var för höga för att hon skulle få något cellgift. Bu… Jag önskar att de kommer på vad som är galet med hennes njurar. Det verkar vara problem som inte har med cancern att göra, men det påverkar i högsta grad hennes behandling. Har du en god tanke eller en bön till övers får du gärna dela med dig av den. Peace.

4 thoughts on “Kamasi Washington.

 1. Vad tråkigt att höra om mor din…
  Jag sänder både en extra tanke och en bön om att hon blir bättre och att läkarna kommer fram till vad problemet är!

  Stor kram till dig Monnah!

  • Ja, det har varit så mycket bra nu i några månader, så vi hade blivit bortskämda med goda behandlingsresultat… Vi hoppas att droppet får ordning på njurarna och att det inte är något som är allt för jobbigt att fixa. Kram och tack!

 2. Hej! Hittade hit via Queen of Kammebornia där jag läste din kommentar. Alltid roligt att hitta in till nya bekantskaper. Du skriver väldigt bra! Får jag vara nyfiken och fråga vad du jobbar med?

  Ledsamt och tungt med sjuk mamma, fy sjutton, beklagar….

  • Hej Anna! Vad roligt att du har hittat hit. Vi bor i USA. Jag är lärare, men har inte något arbetstillstånd på min mans visum. Däremot hemundervisar jag vår yngsta dotter och jag har också kvar mitt svenska företag där jag jobbar med allt från grafisk design till översättningsjobb för ett litet pysselproduktsföretag.

   Tack för omtänksamma ord. Det är lite svårt att bo så långt ifrån när ens nära och kära har det jobbigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.