26 maj

Memorial Day.

Inte för att vi inte vill minnas alla som har stupat i hemska krig, men det här är en helgdag som vår familj inte brukar investera så mycket i. I förlängningen tänker jag att min egen farfar föll offer för allt hemskt som ett krig för med sig, så honom borde jag kanske ägna lite fler tankar åt just idag.

Jag och barnen är fortfarande ensamma hemma, men jag hämtar K på flygplatsen i natt. Han verkar ha haft det hur bra som helst, så jag är glad för hans skull! För dig som har intresse för frihetliga frågor kommer hela FreedomFest Stockholm 2015 upp på mises.se så småningom, men här har du en sammanfattning av dagen.

Vi som var kvar här hemma drog till med en picknick i parken i Orem vid Center Street. Vädret höll sig i schack och efter de senaste veckorna är vi ändå inte längre så bortskämda med värme… Det är alltid lika trevligt att umgås över god mat.

25_3

25_4

25_5

25_6

4 thoughts on “Memorial Day.

    • Tack! Ja, jag tycker att de här är de finaste på jorden. Kommer fortfarande ihåg maken som nästan svimfärdig frågade om det var normalt för barn att se ut som en ”cone head” när äldste sonen föddes. Själv fattade jag inte vad han pratade om, för jag såg bara den finaste varelsen som sett dagens ljus… Hahaha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *