07 maj

Hälsningar till mina Växjösläktingar.

Jag flyttade hemifrån som 18-åring, så det var väldigt tryggt att få bo mina första månader ”på egen hand” hemma hos min fina faster och hennes familj. Just idag fick jag en flashback: mina små spinkiga kusiner dansade omkring i kalsonger och diggade järnet till Jag Mår Illa med Magnus Uggla i finrummet mellan Carl Malmsten-möblerna. Jag började skratta högt för mig själv och tänkte att du kanske också har lika roliga minnen tillsammans med den sången. Dessvärre har jag inga fina bilder att illustrera detta inlägg med, men ibland är det bra att öva andra sinnen än synen.

Minnet triggades nog av tio minuter på Aftonbladets Klicksida där jag fick viktig samhällsinformation som att Laila Bagge, 42, nu är strålande lycklig med Korosh Kananian, 24. (Sist jag hörde något var hon strålande lycklig med Niclas Wahlgren och lekte villa och bebis med honom.) Från Korosh Kananian är inte hoppet långt till Kim Kardashian och hennes lillasyster Kylie Jenner som nu erkänner att hon har stoppat fillers i sina läppar. What?! Helt otroligt. Det tror jag ingen som har sett henne har förstått. Det stod mycket annat spännande i den där nöjesdelen av min favorittidning, men vill du veta mera får du ta dig dit på egen hand.

Ps: Magnus Uggla, alltså. Hans texter är geniala. Lyssna noggrant på den heltäckande beskrivningen av den svenska artisteliten i just den här låten… Idag hade nog den gode Magnus blivit stämd till både höger och vänster.

6 thoughts on “Hälsningar till mina Växjösläktingar.

 1. Hahaha!!!
  Det var en rolig flashback! Och jag kan nästan föreställa mig hur det såg ut 🙂
  Dessa kändisar.. Och denna skvallerpress.. Orkar inte läsa om sånt 😉

  Herr Uggla ja.. Han har väl alltid varit kontroversiell! Och minns jag inte helt fel så blev det ju ett väldans hallå när den låten kom. Blev han inte stämd t o m, eller..?!

  Kram Jonna

  • Jag förstår att du inte orkar läsa, Jonna! Själv brukar jag inte heller göra det. Det är därför väldigt roligt då man gör det första gången på länge och inser att artiklarna är skrivna som om allt är på allvar. Jag antar att vissa av de där nyheterna förväntas påverka människorna i världen på något vis…

   Det verkar inte som att det direkt hände något med Jag Mår Illa, mer än att folk tog väldigt illa vid sig! Sanningen är hård ibland… Kram!

 2. Hej hej!
  Vad bra att det inte finns bildbevis… 🙂

  Nu e jag inte lika liten längre. Fick en hög vuxenpoäng till i söndags.
  Hälsningar från bb i lund

  • Det tycker inte jag! Jag hade gärna haft ett sådant foto uppförstorat. Härliga tider. Inklusive alla löss jag fick av Maria och Gunnars levergryta som jag var rädd för tills jag hade smakat den och insåg att den blev en ny favoriträtt.

   Jag visste inte att det redan var dags igen! Vad blev det? Kram, kram till dig, frugan, E och ”den lilla”.

 3. Det blev en lillasyster till E. Och snart blir det en kusin till dom, M har väl en två månader kvar sådär innan det är dags för henne. Levergrytor blev aldrig någon favoritnför mig… 🙂

  • Ja, hurra! Det är roligt att släkten lever vidare. Grattis till lillasyster och lycka till med syskonkärleken. 😉 Ser fram emot Ms lillknodd också. Det blir en rolig sommar och höst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *