02 dec

Allt möjligt och ingenting en vanlig tisdag.

Jag satt och lyssnade lite på Spotify i morse. Kom ihåg hur jag liksom har en hatkärlek till Maia Hirasawa. Hon är världens sötaste människa och har en väldigt speciell röst som jag gillar för det mesta… Har du någon favorit-Maia?

Vädret här är så konstigt. Det går fortfarande att gå ut utan tjockjacka om dagarna även om det faktiskt ofta ligger frost på gräset då jag kör dottern till skolan (Försäkringskostnaden för att lägga till en 16-åring till planen håller på att förhandlas och det dröjer lite. Jag förstår försäkringsbolagen.) och jag kommer på mig själv med att nästan längta lite efter snön. Som tur är slipper vi det gråtunga ickeljuset här under dagtid och det har fått mig att klara november lite bättre än förväntat.

Jag gillar verkligen att pyssla. Surprise! Nu i december har vi en julkalender med olika projekt att utföra fram till jul i You Dos blogg. Till dagens inlägg pysslade jag ihop 3-dimensionella stjärnor som kan hängas lite var man tycker att de passar. Följ instruktionerna här så kan du också få lite stjärnglans hemma hos dig!

2_4

4 thoughts on “Allt möjligt och ingenting en vanlig tisdag.

  1. ”lägga till en 16-åring till planen” Vad heter det på svenska?
    Får hon köra med dig i bilen eller hur funkar det?

    • Alltså, om försäkringen ska gälla som det är nu måste jag eller Klaus fortfarande vara med i bilen då E kör om vi vill få ut försäkringspengar om något skulle hända. Annars blir det väldigt dyrt och vi förlorar många prickfria år… (1 år i Cali, 2 år i Penn, 2 år här i Utah) När den nya försäkringen kickar in höjs visserligen avgiften, men inte till några astronomiska summor.

  2. Søde Monica hvor er de flotte de stjerner. Jeg har prøvet at lave dem. Jeg tænker at jeg vil lave en hel masse og sætte dem på juletræet. Jeg er ret vild med origami og har sjov med at se instruktionsvideoerne. Liva prøvede også men det gik ikke så godt. Hun er ikke så tålmodig. Jeg er så vild med din blog. Den er så utrolig fin. Det er så dejligt at følge dig. Knus fra Sanne

    • Åh, vad gullig du är! <3 Jag har också gjort fler och hoppas att de blir fina i årets gran. Sara har mycket tålamod och är också den som gillar origami. Elina gillar bättre att sy och göra större projekt som inte är så "pilliga!. Många kramar till dig och din familj!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *