11 nov

Månadens färg är givetvis…

11_1

Ja, naturligtvis skulle jag kunna ta med pumpor och ljuslågor och allt annat som går i varma toner så här i november, men du får nöja dig med mina favoriter. Den här tiden på året frossar jag i goda citrusfrukter. Småcitrus är alltid smarrigt, men apelsin och grapefrukt är också hur gott som helst.

I går och idag har ”äntligen” löven börjat dråsa ner på riktigt och vi får nog ta en omgång med räfsan på fredag igen eftersom det ska snöa rätt mycket på lördag. Efter det lär månadens färger bli svart och vitt. Novembernätterna är kolsvarta då det knappt finns gatubelysning, men i halva november börjar ljusslingorna komma upp och tillsammans med snön får de representera det vita ljus som gör vad det kan för att bekämpa den becksvarta natten.

Tacksamhetslista 11 november 2014

garageporten är fixad så nu slipper vi snötäckta bilar, halleluja
levande ljus under tidiga morgontimmar
värme
anktjatter
TED-talks
jag är mamma
tillgång till varma kläder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *