05 nov

Tacksamhet, girighet och tips på bra presenter.

Jag har en makalöst vacker temugg som jag använder minst en gång varje dag. Jag fick den i fyrtioårspresent av min familj och ska jag lita på blogganteckningar från den dagen är den drejad av keramiker Mikaela Willers. Jag är så sugen på ännu en mugg. Ombyte förnöjer? Hur som helst satte jag mig och letade runt lite för att se om jag kunde hitta en tvillingmugg, men det verkar som att dessa inte tillverkas längre. Hjälp! Nu finns det ju annan keramik som väcker visst ha-begär, så det är nog ingen fara på taket. Här är några av de butiker där jag skulle kunna tänka mig att investera i objekt för att öka trängseln i köksskåpen:

Mikaela Willers
Milla Keramik
Tehuset Javas sortiment (massor av fina muggar och koppar)
Anna Keramik (säljs hos Alvas Hus)

Edit: Den som söker ska finna! Mikaela Willers svarade på förfrågan jag skickade till henne och det visar sig att min mugg är gjord av keramiker Elisabeth Ottebring! Hon har samma form i produktion, men inte detta mönster. Hos Erika Petersdotter Keramik på Söder (Mikaela Willers gamla butik) kan man bl a köpa hennes muggar med malmönster, men jag älskar detta ormbunksmönster mest! (Klicka dig fram genom de olika produkterna för att komma till koppen.)

4_3

Fast min mugg är fortfarande finast i hela världen… (Bilden snodd från min gamla blogg och förstorad 1,5 gång, därav den kassa kvaliteten. Hej Segeltorp och huset som var vårt hem, hej vintern som kom i oktober 2010 och hej muggen som fortfarande följer mig som vore den min tvilling.)

2 thoughts on “Tacksamhet, girighet och tips på bra presenter.

  1. Klickade på dina länkar – och hittade underbara fågelkoppar hos Alvas hus, från Anna keramik… oj, oj, vad fina de var ♥ Tyvärr slut, men de kanske finns hos annan butik. Det måste jag verkligen ta reda på.

    Tack för kommentaren hos mig 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *