18 okt

Vackert!

Äldsta dottern sjunger melodin i denna vackra, svenska folksång. Det är fem år sedan och det känns som en hel livstid bort… Adolf Fredriks Musikklasser gav oss många fina musikupplevelser tillsammans med barnen. Det är lätt att bli lite nostalgisk ibland.

Glen Campbell är en musiker som har gjort många fina insatser. Sedan många år lider han av Alzheimers, men innan han blev riktigt sjuk spelade han in denna vackra sång. Videoklippen hans musikförlag lagt till sången fick mig att gråta.

Trevlig helg!

Uppdatering: Dottern lät meddela att hon sjöng förstasopran i första versen men att hon sedan tog över andrasopran i vers två. Rätt ska vara rätt!

4 thoughts on “Vackert!

  1. Min högsta dröm i barndomen var att bo i Stockholm så jag kunde gå på Adolf fredrik. Vilka underbara minnen för er familj. Och Elinas sång var uuuunderbar!

    • Jag tyckte också att AF var sådär fantastiskt, men tanken på att jag skulle kunna bo där i Stockholm kändes lika främmande som att jag skulle bo i Tanzania. Tänka sig hur det blev! (Jag ska hälsa Ellibelli. Tack!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.