15 okt

Höst och häst på Carterville Road.

Häromdagen fick du se riktiga höstfärger från Rock Canyon. Här från vårt hus är det inte alls lika färgglatt, men efter kalla nätter kan vi i alla fall se snö uppe på bergtopparna. Tänk så konstigt det känns att ha 25°C om dagarna och ändå se snö. Jag vänjer mig aldrig vid det!

14_3

Titta här på grisbjörnen som sägs vara något slags häst. Hihihi!

14_4

Våra söta grannar är lika tacksamma vare sig de får ekologiska morötter eller halvruttna äpplen. De är så sällskapliga! En av hästarna har blivit utbytt mot en liiite större version som av någon anledning alltid påminner mig om Lilla Gubben, Pippis häst.

14_5

Alltid lika ivrig att hälsa och gosa lite. Så fin!

14_6

Och så gula höstlöv bara för att det är så infernaliskt vackert och bara för att de gör mig lycklig…

14_7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *