18 jul

Sommarlov?

Tiden står stilla och går jättefort på samma gång. Soliga dagar ägnas åt strandhäng, gräsklippning, fasadtvätt, spel, umgänge, matlagning och en och annan utflykt. Det bästa med Sverige är onekligen den svenska sommaren när vädrets makter är med semesterfirarna.

Idag åker maken, stackar’n, tillbaka till Orem för att jobba och ta hand om djur och trädgård. Sonen åker till Stockholm för att träffa kompisar medan jag och tjejerna fortsätter hänga med Blekingesläktingarna. Inte går det någon nöd på oss! (Min största nöd just nu är att jag inte hittar något att ha på mig på brorsans bröllop, men det kan inte anses ligga högt på nödpoänglistan med tanke på hur det ser ut i världen runt omkring oss.)

Nästa vecka tar jag med mamma på road trip till Skåne. Där ska vi besöka Å och hennes familj, men på vägen blir det nedslag på lite andra ställen också. En av mina systrar har vunnit ett restaurangbesök som jag också ser fram emot. Förutom det lär dagarna fyllas på i vanlig ordning.

Jag känner att det är som om jag hade glömt skriva dagbok nu när jag uppdaterar bloggen så sällan. Det blir ett hål. Upplevelserna finns i alla fall där och jag kommer att minnas dem med glädje framåt den kalla vintern…

Här får du lite foton från Smålandsbesöket vi gjorde för några dagar sedan. Bondelivet verkar tufft och inte särdeles romantiskt, men det har onekligen sin charm! Och kattungar. Kattungar är ungefär det finaste livet har att erbjuda.

20140718-093306-34386534.jpg

20140718-093334-34414643.jpg

20140718-093354-34434054.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.