05 jun

Inspiration kommer i många former.

Ungefär samtidigt som vi flyttade hit råkade en av grannfamiljerna ut för något fruktansvärt. Deras två små flickor som då var två och fyra år gamla blev sexuellt utnyttjade av någon som stod familjen nära. Föräldrarna har varit mycket öppna om vad som har hänt och hur de har gjort för att hantera allt runt omkring, både för barnen och för de vuxna.

En viktig del av min vän A:s bearbetning har varit träning. Hon har jobbat hårt för att få utlopp för frustrationer och för att bli fysiskt stark samtidigt som hon har jobbat med de mentala och andliga skadorna som de här övergreppen förorsakat. Träningen har gjort henne stark och nu har hon bestämt sig för att dra nytta av sin erfarenhet och jobba som coach för Beachbody. När jag kommer tillbaka från sommarsemestern ska jag träna med henne.

Följ A på Instagram @mamabear.fitness – hon inspirerar! Gillar du Facebook bättre hittar du henne här.

4_1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *