19 nov

Vad kul att ni är här inne och läser!

För några dagar sedan fixade jag Google Analytics till bloggen. Jag tänkte att det kunde vara roligt att se om något har hänt sedan jag bytte till ny adress. Jag får inte speciellt många kommentarer, men tänkte att det kanske inte ger hela sanningen. Vill ni veta vad mitt statistikverktyg säger? Jag har redan haft 306 besök från 48 olika städer i flera olika länder. Jag vet rätt många här i Stockholmstrakten som brukar läsa, så att huvudstaden är i toppen är inte förvånande. Lite mer frågande ställer jag mig till att ha haft så många Malmöbesök. (Jodå, jag vet ett par som läser, men har fått många fler nedslag.) I Phuket finns min syster och hon är inne flera gånger om dagen. Karlskrona är min hemstad och då flera familjemedlemmar bor där är det inte heller konstigt att jag får många besök därifrån. Hur som helst är ni alla hjärtligt välkomna! Ni får gärna säga ”Hej!” då och då.

Härifrån kommer ni, mina bloggbesökare (133 besökare från Stockholm ner till 1 från Trang): Stockholm, Malmo, Phuket, Karlskrona, Goteborg, Uppsala, Berlin, Umea, Sodertalje, Boras, Ulricehamn, Helsingborg, Broxbourne, Trollhattan, Munich, Skelleftea, Orebro, Stetten am Kalten Markt, Dijon, Oslo, Solna, Strangnas, Linkoping, Hoganas, Fargelanda, Borlange, Nakhon Si Thammarat, Salt Lake City, Lauffen am Neckar, Schwenningen, Tubingen, Helsinki, Kensington, Kaunas, Lidingo, Pitea, Oskarshamn, Visby, Bastad, Halmstad, Alingsas, Kinna, Karlstad, Vasteras, Leksand, Hudiksvall, Ornskoldsvik och Trang.

Hoppas att ni alla känner er hemma här hos mig. Vill ni att jag ska variera mig lite, eller kanske tighta till bloggen lite, får ni gärna göra era röster hörda.

 

19 thoughts on “Vad kul att ni är här inne och läser!

 1. Hej hej…! 🙂 Jag är absolut inne och läser (räknar den även när jag bara läser i Google Reader?) men är dålig på att kommentera. Flera gånger har du skrivit jätteintressanta saker som jag egentligen har mycket att säga om, men eftersom jag inte riktigt hinner skriva en lång kommentar just då, så blir det ingen alls istället. Ska försöka säga hej oftare! Kram!

  • Alltså, jag tycker bara att det är roligt att någon läser alla mina ord. Tänkte att man så här kanske kan påverka lite vad jag skriver om. 🙂

 2. Örebor är jag! 🙂 Ja, säkert inte BARA jag, men ändå *fniss* Jag kör med bloglovin och läser allt du skriver! Jag älskar dina kloka tankar om LIVET, ja jag älskar allt som gör din blogg till DIN blogg.
  Vet du, varje gång jag och mina barn bakar eller lagar mat tillsammans och jag känner så där att ”oj, skär dig inte på potatisskalaren” eller ”hoppas inte skålen välter…” då tänker jag på dig och din scrapsida ”stanna vispen, den sitter fast” (eller något liknande). Visst är det fantastiskt att ett foto, en scrapsida kan göra ett så starkt intryck att minnet finns kvar så starkt, så många år senare.
  Kram på dig!

  • Hahaha! Ja, de fotona har jag nästan, men bara nästan, dåligt samvete över. Barnen tycker att det är så roligt att de finns och jag tror att det är de sidorna de också tänker på om vi talar scrapbooking här hemma. Jag har själv samma känsla över en sida som Karin B scrappade på en träff för några (rätt många) år sedan – ”I wish I was a punk rocker”. Kan inte höra låten utan att se sidan framför mig!

 3. Tjenare,
  jag är också med o drar upp malmö-statistiken (eg. oftast lund men det syns visst inte) Har nyligen lagt till dig o dina bloggande systrar, det är kul o se vad kusinerna har för sig 🙂

 4. Vad kul:) Jag är från Färgelanda och tycker mycket om din blogg. Jag tycker att du skriver på ett mycket bra sätt och jag gillar din kortmakarstil:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *