27 apr

Tips på ny musik?

Idag öste regnet ner när jag vaknade klockan halv sju och det regnar fortfarande fast vi har hunnit med mer än halva dagen. Det är en dag som gjord för teve, video och dator. Eller musik, för den delen.

En av mina döttrar älskar filmen A Cinderella Story. Lucy Hale heter tjejen som gjorde huvudrollen i den. Lucy har nu också börjat visa framfötterna i musikvärlden och får nog anses vara en ny liten countrystjärna. Hennes röst är så där lagom fyllig, ruff och djup och jag tror att den kommer att åldras med stor värdighet. Vad tycker du om Nervous Girls?

Då och då kommer jag tillbaka till Norah Jones och lyssnar en runda på hennes låtar. Om du också gillar hennes musik kanske du fastnar för Lake Street Dive. Rental Love – snacka om själfull musik! (Jag vill bara vara med och spela. Eller sitta och titta på Rachael Price när hon sjunger.)

Här är min speciella gåva till dig. Jag hoppas du uppskattar Alcests Délivrance. Ett gammalt metal-band som helt ändrat stil. Inte mig emot om jag får lyssna på det här när jag ska koppla bort allt annat.

Lying on the sand let my spirit disappear
From this world
Fly away from you

Forgotten
Vanishing
I wished my mind
Could wander without pain

To the gleaming shelters
Hidden somewhere in the sun
Far away from this world
Far away from you

Lying on the sand I hear
The distant singing sea
And stare at lonely clouds
Fading above me
I wished my mind could join them
I wished my mind could wander free

To the gleaming shelters
Hidden somewhere in the sun
Far away from this world
Far away from you

So far away

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *