19 mar

Big River.

Vad gör man om man fyller år och ens man har fixat teaterbiljetter samt blivit superdundersjuk till denna dag? Min vän T råkade ut för just detta och var så snäll att hon hörde av sig till mig så att jag fick ta makens biljett.

Jag hade ingen aning om att Hale Theater låg här i Orem, men alltid ska man lära sig något nytt. Just i fredags bjöds vi på musikalen Big River som fokuserar på Huckleberry Finns äventyr i Mark Twains klassiker. Här kan du läsa Deseret News recension. (Det står bl a om de intressanta kläderna. Bara i Utah kan man hitta prostituerade med hudfärgade, extratäckande underkläder. :))

Efter teatern tänkte jag bjuda födelsedagsbarnet på en fika, men med det blev det ingenting av. Orem by Friday night – öde! Det fick bli te och kex vid vårt köksbord in till sena natten istället, men det kunde ha varit sämre.

Återigen blev jag påmind om hur roligt det är att ta del av kulturlivet som erbjuds där man bor. Oavsett vilken smak man har finns det nästan alltid russin att plocka ur kakan, och Big River bjöd på många godbitar.

River in the Rain – Tony Awards-vinnare 1985

18_1

Foto: Pete Widtfeldt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *