05 mar

Reach – Projekt 5.

To reach – to extend as far as, som i att utmana mig själv till det yttersta.

4_1

En av mina systrar fyller snart jämnt och jag har lovat henne en spetsstickad sjal. Det är tur att det är långt kvar till höstens kyliga vindar, för den här skapelsen kommer att ta ett tag att göra färdig! Jag stickade en annan sjal för några år sedan som jag använder jämt och garnet jag stickade i sist, Drops Lace, var så skönt att jag bestämde mig för att göra något liknande till M. Hm. Efter att ha läst igenom beskrivningen ordentligt, plockat fram rätt stickor och nystat upp härvan känns plötsligt projektet långt svårare än då det bara var ett hjärnspöke. Jag tror det blir roligt i alla fall och får jag bara fart på stickorna och kommer ihåg att markera var jag är i mönstret ska det nog gå bra.

Vad har du gjort för att utmana dig själv på sistone?

2 thoughts on “Reach – Projekt 5.

  1. jag har lovat mina barn att vara mer tålmodig. de i sin tur har lova (typ, i alla fall) att göra grejerna jag ber om när jag ber om det och inte vänta till sista sekund, så att min planering fallerar. räknas det? 🙂

    • Det räknas jättebra! Det låter både som en utmaning att jobba på och att glädjas över när alla har klättrat över staketen i vägen. 😉 Lycka till, fining!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *