31 jan

Superspabehandling.

27_1

Jag skulle behöva en sådan här helrenovering både inuti och utanpå. Tänk att ha en spabehandling där man åker in i ett lagom tempererat rum och får inbyggd grovrengöring, peeling och massage medan man ligger lite bekvämt på en skön, vattentålig brits eller något liknande. Samtidigt spelas naturligtvis upplivande musik och själva behandlingen avslutas med en hårinpackning och snygg styling. Oj, så skönt det hade varit! Min morgonrock som jag har på mig i princip varje dag fick jag ”gratis” då jag var med mamma och systrar på Yasuragi Hasseludden. Nu är den sönder och jag undrar om det inte måste bokas in ett nytt spabesök i sommar… Hinner de fixa min superspabehandling tills dess tror du?

Nu tar jag tjejerna och åker på övernattning med ett gäng ungdomar och ledare. I morgon ska vi få åka längdskidor eller testa ”snowshoeing”. Kul! Hoppas att du får en fin helg och att den eländiga gråtristessen vi har här just nu inte har nått dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *