19 jan

Organisera bloggen.

Jag kom på att det där med etiketter (se här till vänster i marginalen) inte riktigt funkar. Jag hittar på massor av etiketter hela tiden och det är svårt att söka på dem. Jag bestämde mig därför för att gå tillbaka till kategorier, men det var mycket jobbigare än jag hade tänkt. Det finns närmare 1000 inlägg att gå igenom och jag har gått igenom, ändrat och tagit bort kategorier på kanske 50 av dem. Jag gissar att jag orkar fortsätta till 200, men det vore hemskt mycket enklare om man bara kunde byta kategori på ett inlägg utan att behöva gå in i redigeringsläge på varje inlägg. Hm. Jag har bara mig själv att skylla. Jag funderade nämligen på att göra detta redan efter ca 50 inlägg. Som det nu är har jag massor av inlägg kategoriserade som Ditten och Datten. Suck alltså!

7 thoughts on “Organisera bloggen.

  1. Jag kämpar med samma sak på min blogg. Känner att jag har för många etiketter och vill få ner dem i antal, men hjälp, vilket jobb det är att gå igenom alla inlägg och ändra. Så det får bli steg för steg helt enkelt. Det får vara lite rörigt tills jag blir klar. 😉

    Kram på dig

    • Jag tror att det mest är vi bloggförfattare som bekymrar oss själva, men just när jag hade tagit beslutet att faktiskt göra något åt problemet kändes det väääääldigt stökigt. Tror väl att det löser sig. Om inte annat får man söka på Ditten och Datten och få upp de flesta av de inlägg jag skrivit i den ”nya” bloggen. Kram!

  2. Jag var lite klok som struntade i etiketter med andra ord. 😀
    Däremot har jag råkat ut för en bloggtorka. Jag finner absolut inget att skriva om.

    Eller, jag skulle kunna skriva en massa, men då fick jag nog göra en blogg till. Blanda min hobby och de allvarsämnen som jag är sugen att skriva om passar nog inte så bra ihop.

    Jag saknar att få skriva precis som jag vill. Utan att jag för den delen skall få en massa påhopp. Men jag vet inte hur jag skall göra. Tål att funderas på ett par varv till.

    • Hehehe! Jag skriver precis som jag tycker och lägger upp foton och vardagsliv och tunga frågor och sorgliga frågor och roliga länkar och musik som gör mig till en bättre människa. Jag vet många som vägrar läsa bloggar som inte är ”tematiserade”, men det här är mitt liv och min blogg. Gör som du känner, Lisa! 🙂

      • Det är ju en tanke med faktiskt.
        Det är ju MIN blogg. Samtidigt så har jag ju ett ansikte utåt.

        Funderar vidare ett tag till.

        Men som sagt, jag saknar det där allvaret som jag skrev om förr, innan jag raderade alla inlägg i ett plötsligt tilltag. Lite dumt kan jag tycka idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *