24 okt

Spindelväv på gamla tanter.

Jag har också säsongspimpat mig trots att jag inte gillar Halloween något särskilt. Är du rädd för spindlar? Förresten är jag avis på Arethas röst. Har haft den här i skallen halva kvällen trots att jag mest lyssnat på två Katy Perry-låtar.

Hoppas att allt är bra med dig och att du njuter av livet!

24_1

2 thoughts on “Spindelväv på gamla tanter.

 1. Tjusigt vännen! Med två nagellackstokiga tonårsdöttrar här hemma blir jag då och då bortskämd med lite nagelpimpning. Kanske något att önska sig inför nästa veckas födelsedag?! 🙂

  Men du, gammal tant? Så farligt gamla är vi väl inte? 😉 Jo, i tonåringarnas ögon förstås Men det är ju å andra sidan alla som har passerat 20. 😉

  Jag är inte rädd för spindlar men har däremot en familjemedlem som är livrädd och som verkligen kämpar med det där.

  Tänk så sammankopplat musik kan vara med film för Arethas låt får mig alltid att tänka på ”Min bäste väns bröllop” med Julia Roberts och Cameron Diaz. En bra låt.

  Ta hand om dig vännen!

  Kram Lotta

  • Äh, det där med gammal tant var mest ett skämt med en vän. 😉 Här är det äldsta dottern som pysslar med nagelkonst och hon är jätteduktig. Tror hon blev lite smått chockad att jag gjorde detta av mig själv!

   Min bäste väns bröllop – det var länge sedan! Bra tips.

   Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.