29 maj

När dagarna inte räcker till!

Dagarna har gått i ett sedan i söndags. Tiden räcker liksom inte riktigt till! Vi fick hastigt och lustigt besök av en av mina gamla vänner från Sverige, hennes dotter och dotterns pojkvän. Sena kvällar med intressanta samtal. Sådant gör livet lite roligare. Apropå roligt – vackra blommor gör mig alltid glad. Blommor jag fått från någon jag älskar gör mig ännu gladare.

29_3

Jag fortsätter upptäcka trädgården. Två av fruktträden verkade vara plommonträd, men jag trodde de skulle förbli fruktlösa. Oj, vad förvånad jag blev i söndags då jag upptäckte ett plommon på det ena trädet och två på det andra. Undrar just om resten av plommonen bara är bra på att gömma sig? Förhoppningsvis hinner vi smaka innan vi far iväg över Atlanten.

29_4

Sedan är det vindruvorna. Det är rätt coolt att ha vindruvor i trädgården utan växthus. Grannen påstår att de är på riktigt och att hon gjorde en massa druvjuice på våra bär förra året då ingen bodde i huset! Druvjuice, alltså. Det är ju så gott! Tänk om…

29_5

Yngsta dottern fortsätter njuta av sina ridlektioner. Idag firade vi att skolan närmar sig sitt slut genom att åka till Horse Crazy där S köpte ridstrumpor och ridhandskar för sina surt ihopjobbade slantar. Hon har länge behövt en ny jacka och på rea-stället hängde en som var blå, vattentät och ventilerande som jag helt enkelt bestämde var ett perfekt inköp. Så här fin är vår hästtjej nu!

29_1

Jag har lyssnat alldeles för lite musik de senaste veckorna. Vad lyssnar du på just nu? Jag vill ha tips, tack!

4 thoughts on “När dagarna inte räcker till!

  1. George Moustaki, nachdem er vor kurzem vestorben ist, und in diesem Zusammenhang auch wieder hervorgeholt Yves Montand und Edith Piaf. K hat ihre Liebe für’s Akkordeon und französische Chansons entdeckt ( : LG

    • Pratar hon franska också? 🙂 Edith Piaf är ju en av mina favoriter, Georges Moustaki inte lika mycket. Kanske är det för att jag ju faktiskt inte förstår franska, men Ediths känsla var så otrolig att jag ändå kan lyssna med behållning. Tack snälla!

    • Ja, det är verkligen tur att det inte visade sig att hon var hästallergiker eller att hon tyckte det var dödstrist… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *