26 maj

Mors Dag.

Jag blev så fint uppvaktad med blommor, presenter och frukost på sängen i morse. Jag är oändligt tacksam över att ha fått den stora ynnesten att bli mamma. Jag gråter också idag över de som inte har sin mamma och de som inte har sina barn här. Livet, alltså…

26_1

För många år sedan såg vi ut så här. Bokmärkesänglar?

4 thoughts on “Mors Dag.

 1. Det var en rolig julafton! Jag var mitt i livet, och var själv på mitt ”posa-framför-granen”-foto. Spännande tider.
  Jag fick en Tip Top-glass och en stor jordgubbsplanta i kruka. Kul att vara mamma själv!
  Och ja, har också tänkt mkt på moderslösa barn idag. Usch.

 2. Vilket härligt foto på er alla! Ja livet är orättvist ibland. Jag har ju dessvärre ingen närvarande mamma, ej heller några egna barn (än). Stor sorg men jag får fokusera på annat istället. Som att jag har en fantastisk pappa som gav mig en Kitchen Aid igår på min födelsedag! Åh Monnah, jag har nu fått den där assistenten som jag önskat så många år! 🙂
  Kram

  • Ja, jag tycker det är lite kul. 😉

   Jag är säker på att du är där du ska vara i livet. Tänk bara var du var för ett år sedan och jämför idag! Så får jag tänka ibland om det är något som inte känns rätt eller”rättvist”… Jag är mest ledsen över att du inte får ha den relation med din mor som du är värd, men på samma gång gläds jag över att veta att du kommer att bli en alldeles fantastisk mamma när den dagen kommer. Och så kan du njuta av fasterskapet så länge! Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *