06 okt

Tipstorsdag vecka 40.

Idag handlar mina tips om nagelvård. Jag suttade på tummen då jag var liten och den ovanan gick över till nagelbitning då jag inte längre ”fick” fortsätta. Under mina barn- och ungdomsår såg mina naglar inte kloka ut. Jag bet åtminstone inte på nagelbanden som en del andra gjorde…  Så småningom övervann jag det där eländet, men naglarna blev ju inte snygga för det. Numera har jag urstarka naglar (Tack B50 för det!) och då och då får jag ryck då jag faktiskt fixar till dem. Jag gillar lite lagom längd och det klarar jag av utan några ”nagelproteser”. Det trista brukar vara att man fixar naglarna, men oavsett hur länge man väntar på att lacket ska härda så blir det inte riktigt klart! Härom veckan läste jag om något superöverlack och dagen efter var jag inne på Kicks där det var på rea för 99 kr. Då slog jag till… Mamma Mia! Man målar sitt vanliga lack i två omgångar, och då det översta lagret fortfarande inte har torkat lägger man på ett lager Seche Vite Dry Fast Top Coat. Resultatet blir så bra! Lacket sitter som berget tills man tröttnar. Inga problem att ta bort med vanligt borttagningsmedel! Köp, köp, om du vill och kan lägga pengar på dina naglar. (Jag vet att jag är sen, men det måste väl finnas någon mer än jag som inte alltid hänger med i svängarna…)

Här är annars resten av mina favoriter. (Har inte så mycket mer. Här hemma är det E som står för nagellacksmångfald.)

Från vänster till höger: China Glaze Midnight Kiss (köpt för noll och intet efter jul på Kicks, håller sig fortfarande fint, guld som slår lite lätt åt grönt), Trind Nail Repair (om naglarna blivit lite styvmoderligt behandlade är det bra med en sådan här tvåveckorskur), IsaDora Nail Whitener (naglarna ser ljusa och fräscha ut), IsaDora Wide Brush lacker (snygga färger, billiga, den breda penseln är så skön att måla med och funkar bra), OPI Sweet Memories (vet inte om färgen finns kvar, men det här är ett trevligt om än lite dyrt lack), Seche Vite Dry Fast Top Coat.

Hoppas att ni får en vecka med fina naglar!

2 thoughts on “Tipstorsdag vecka 40.

  1. Jag köper nästan aldrig nya nagellack, antingen kör jag med mina gamla favoriter eller så går jag på salong och får fransk manikyr som är det bästa jag vet. 🙂

    Ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.