08 okt

Kan någon uppgradera bloggapparna…

… så jag kan lägga in lite bilder? Det här blir ju tråkigt. Ja, att bara blogga mobiltext utan bilder alltså.

Vi är tillbaka i Turtle Bay och har haft svägerskan här hela, långa kvällen. Det är spännande att lära känna någon som ändå delar rätt mycket av makens dna, att se vad som är likt och vad som skiljer åt!

Beach 2012 inföll för länge sedan, men jag hann inte med tåget. Efter showen HA – Breath of Life på PCC i går tänkte jag att människan är till för att ha glädje och må bra, äta naturligt och röra sig mycket. Det är något jag verkligen lärt mig de senaste åren, men det är så lätt att falla tillbaka i gamla fällor. Amerikanska butiker är fulla med junk. Gott junk. Vi försöker hitta bra alternativ, för det går inte riktigt att laga mat helt som vanligt. I kväll blev det dumplings (frysta) till middag. Snabbt, jättegott och åtminstone ganska okej att äta. I morgon blir det hemgrillad kyckling och rotfrukter.

Kom ihåg att välja lycka…

4 thoughts on “Kan någon uppgradera bloggapparna…

  1. Oroa dig inte Monnah, din blogg kan aldrig bli tråkig. Men jag förstår att det måste vara frustrerande när man vill visa bilder och så funkar det inte. Hoppas det löser sig.

    Kram Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *