14 feb

Vad har hänt med planttanten?

”Längtar du inte efter att sätta igång med trädgården?” Mina systrar är redan igång med odlingssäsongen 2024, men jag har i princip bara beställt fröer, pratat med maken om tomaternas nya växthus och suckat över hur växtlighet redan slagit rot i grusgången här hemma. Nej, jag har inte alls varit sugen. Det har varit viktigt för mig att vila från trädgården. Eftersom jag har lovat mig själv att detta ska vara något som ger energi, som gör mig glad och hjälper mig att växa på ett positivt sätt behöver jag lägga in annat där jag kan. Min odlingssäsong 2024 kommer att dra igång på riktigt måndagen den 4 mars. Först ska jag upp till Stockholm och odla relationer. (För övrigt är det alldeles tillräckligt att börja förså fröer i början av mars. Det är alla dessa odlingsforum som hetsar otroligt. Jag är tacksam över hjälp och tips jag fick därifrån i början, men inser också hur stressande de varit för mig. Alla får göra det som passar dem, helt enkelt.) Dessa bilder får mig i alla fall på mycket bra humör och jag är onekligen glad över allt fantastiskt jag får vara med om genom det som växer här hemma.

2 thoughts on “Vad har hänt med planttanten?

  1. Det känns som att jag vill hitta på ett nytt ord som skulle ha kavalkad i sig men skulle blandas med typ kalabalik (det sa jag bara för bokstäverna men ordet skulle vara ”opulent”). Och det leder skulle jag vilja säga nu.

    Jag inspireras lite av en lägenhet på Hemnetknarkarna i Södertälje där de hade sex stora kristallkronor bara i köket. Nån skrev narcitecture om det och det var så roligt, även om det inte är ett helt pk skämt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *