03 jun

Säg hej till Isa!

De flesta torsdagar har jag samma rutiner. Jag har bland annat sånglektion med min systerdotter och passar då allt som oftast på att också hälsa på de andra i hushållet. Igår då jag kom in i köket låg terapikatten Isa och lapade vatten från vattenskålen som värsta romaren. Jag kunde inte låta bli att skratta! (Tyvärr ville hon inte upprepa själva lapandet, du får tro på mitt ord.) Isa är döv, överviktig och allergisk. Hennes strikta diet har förbättrat hennes eksem. Hon har också gått ner en del i vikt och skulle kunna äta jämt om hon kunde. Hennes portioner är dock strikt hållna. Isa är extremt medveten om vem i hushållet som behöver extra omtanke och sprider så mycket glädje omkring sig! Jag är verkligen tacksam över hur bra hon varit främst för min syster under hennes tillfrisknande.

Isas ögon är otroligt fascinerande, ett grönt och ett blått. De tränger sig igenom allt då hon borrar dem i en… Hennes hörsel må vara icke existerande, men resten av sinnena är det inget fel på. Jag har älskat katter sedan en tidig ålder och är glad över att få låna Isa ibland då hon vill och jag har tid. En katts vilja styr man nämligen inte över, och så är det med det.

3 thoughts on “Säg hej till Isa!

  1. Åh vilken Missie kompis 😻
    Hoppas hon har bra terapi på din syster 💕

    Undrar om de vita katterna är glupskare än andra katter för Missie är kan äta och äta oxå. Hon har inte speciellt överviktig men bastant i hela konstruktionen jmf med Mini.

    De borde heta Mini och Maxi 😉

    Katter är verklgien sin segna individer 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.