12 dec

12 december 2021.

Igår fanns det inte tid för något julkalenderspyssel. Det var julfest och födelsedagsfirande för svärmor för hela slanten och när vi kom hem hade jag så ont i nacken och huvudet att jag bara lade mig. Jag har nu börjat morgonen med en kopp te och huvudvärkstabletter, men risken är att det inte hjälper. Jag har fått ett par jättebra övningar från min svåger, men de trollar dessvärre inte alltid bort smärtan. Jag har med all sannolikhet problem med diskbuktning. Problem i halsryggen av att ha suttit för mycket med huvudet framåt, hängt över elevernas bänkar, över telefonen, över stickningen, över böcker… Dagens julkalender får härmed bjuda på några bra övningar för dig som också har problem med detta. Jag återkommer med roligare julpyssel imorgon!

Ps: För dig som är sugen på tips snor jag dotterns idé om ”satsig julmustprovning”. Har man såhär många olika sorter tänker jag att det verkligen blir roligt. Blindtest!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *