19 dec

Paella.

I dessa saffranstider vill jag bara påminna om den fantastiska rätten paella. Dottern önskade sig det till födelsedagsmiddag. Lite råddigt att laga själv med så många olika moment, men det gick bra. Nu är jag inte spanjorska och vet inte vad som gäller för en riktigt riktig paella. Jag följde därför ICA:s version, men vinkokade frysta blåmusslor istället för att använda burkmusslor. Jag uteslöt också paprika, men bara för att jag glömde, hehe. Det blev ändå supersmarrigt.

4 thoughts on “Paella.

    • Haha, vad roligt! En rolig historia… Maken följde med sin morbror, tillika chef, ner till Mellanöstern på tjänsteresa. Där blev han övertalad att köpa stora mängder mycket billig saffran, vilken visade sig vara mycket dyr gurkmeja. Hahaha! Dessutom testade vi gurkmeja i lussekatter i USA då vi inte hittade saffran. Fin färg, äcklig smak i söt deg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *