17 apr

Drömmar av silver, drömmar av guld…

Jag spelar Draw Something minst en gång varje dag. Det är smått beroendeframkallande… Jättekul! En tjej har jag mött i snart 100 ronder utan att vi har gissat fel en enda gång. Vi tänker lika och ritar rätt lika. Undrar just vem hon är? En kompis sökte motparter på Facebook, så henne letade jag upp, men annars är det de två äldsta barnen som jag spelar med.

Inspirerad av just ritspelet jag just berättade om är dagens illustration. Jag drömmer om att åka någonstans, gärna där solen skiner så där lagom varmt. Jag åker till ett ställe där det inte finns dammråttor och ”någon annan” sköter det praktiska. Själv läser jag böcker i massor, både skönlitteratur, biografier och djupa analyser av samhälleliga problem. I öronen susar havets vågor och genom fingrarna rinner varm sand. Sådär ja! En dröm kan visualiseras och kännas verklig med rätt sorts övning. Jag har den senaste månaden eller så kört en kroppsscanning nästan varje kväll då jag legat på spikmattan. Det är fantastiskt! Om du inte har testat så gör det.

Vi får väl se om jag kommer till något exotiskt resmål i drömmarnas värld. Annars har mina drömmar varit väl svarta under vårvintern, så jag ser fram emot värme och lycka och att vakna av imaginära solstrålar som värmer mitt ansikte. Jimmy Cliff hjälper mig att komma i rätt sinnesstämning…

3 thoughts on “Drömmar av silver, drömmar av guld…

  1. Kroppsscanning och spikmatta yes! Efter min sjukskrivning har det blivit en vana jag inte kan vara utan. Spikis hänger med överallt. Jag som inte ens kan rita en streckgubbe håller mig till wordfeud. Kramis Kristina

    • Visst höjer det livskvalitén?! Maken skrattar åt mig och min spikmatta, men av alla mina vinster är den definitivt en av de mest använda. Det roliga med Draw Something är att alla har en chans. Och jag är helt säker på att du kan rita en streckgubbe. 🙂 Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *