24 aug

Smaskiga pannkakor…

… för så’na som jag som försöker att inte äta mjölmat, men som ändå vill äta godsaker. Bananpannkakor stod på menyn i går. Riktigt smaskigt tyckte både sonen och jag.

Bananpannkakor, 2 personer

2 mogna, ekologiska bananer, ett ägg, en rågad msk mandelsmör

Mosa bananerna och rör ihop med ägg och mandelsmör. Stek i smör på mediumvärme. Ät heta med lite smält smör och blåbär. (Japp, bananer innehåller en hel del kolhydrater. Jag mår dock bra av att äta någon frukt per dag. Även om det inte blir just bananer så ofta kändes denna maträtt både nyttig, god, vardagslyxig och mättande.)

2 thoughts on “Smaskiga pannkakor…

  1. Mmm, godsaker behöver vi alla då och då! 🙂

    Du är en sann pärla vännen och du kan inte ana vad gott dina kommentarer alltid värmer mitt hjärta. De får mig att le med hela ansiktet. Tack du fina! 🙂

    Jag funderar på att göra som du och skaffa en ny blogg egen regi. Men än så länge är det bara funderingar. Trivs du bra ? Är det väldigt avancerat eller kan även en oteknisk person som jag fixa det? 😉

    Njut av din vecka kära du!

    Kram Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.