29 maj

En bok om dagen.

Igår kväll fick jag tyvärr ett tråkigt besked gällande en fin människa precis när jag skulle ta mig an nästa bok. Det gjorde att jag fick dirigera om min uppmärksamhet. Ibland gör livet bara så ont! Jag återkommer imorgon.

6 thoughts on “En bok om dagen.

  1. Jag är ledsen, livet gör verkligen ont ibland. Jag har alltid förundrats (inte alltid i renpositiv bemärkelse – har du läst om ” the near enemy ”?) över dem som bara lyckas fortsätta rakt fram ändå, utan omdirigeringar, när sånt händer? Jag skickar kramar, mod, styrka, hopp och önskan om en bättre morgondag.

    • Jag hade inte hört talas om far eller near enemies, så nu fick jag lära mig något nytt. Tack! ? Och tack för den fina hälsningen. Den värmer! Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *