24 mar

Sockersjuka…

Jag vet att jag har sagt det förut, men nu säger jag det igen. Man blir sjuk av socker. Det märks väldigt tydligt om man ”typ” aldrig äter godis och kakor och sedan äter tårta, bulle och kakor på en gång. Jag mådde helt enkelt tjyvigt i morse, men i stället för att dra täcket över huvudet tog jag mig ut och, ja, vad då?

Den observante personen med lokalkännedom vet att det här är flera bilder av ”mitt” spår. Jag gav mig ut och joggade en runda. Tjoho! Det gick jättebra! Jag gillar vanligtvis inte att dela spår med andra, men om man ger sig in i leken… Lördag förmiddag är spåret helt enkelt fullt av folk, speciellt nu då isen är helt borta. Egentligen är det ganska uppmuntrande när jag tänker efter. Man vill ju inte ge upp mitt i en uppförsbacke, så då är det bara att knata på! Hoppas att ni får en härlig helg!

8 thoughts on “Sockersjuka…

    • Nej, vem hade väl kunnat tro det?! Jag springer/lubbar gärna på egen hand, men ser fram emot många hurtiga promenader! Kram.

  1. Usch ja! Vet precis vad du menar. Begreppet ”sockerbaksmälla” är ett välkänt faktum. Jag har käkat godis idag, och delicatobollar (som ängeln Sofie hade med sig), och känner redan hur magen börjar göra uppror! Fast en gång i veckan är ok, i lagom mängd. Jogga är bra, det ska jag också göra. Imorgon. kram

  2. Hihi, trixet är nog att inte äta tårta, bullar och kakor på en gång utan äta lite mindre av det goda. Jag skulle aldrig kunna äta en hel pizza utan att må dåligt heller. 🙂

    • Jaaaa! Bra idé, som min systerson skulle ha sagt. 😉 Nja, jag vet inte. Jag får helt enkelt äta bara lite då jag väl äter. Det är bara inte värt det. Jo, en biskvi, eller ett apelsinsnitt, eller kanske en riktigt bra morotskaka. Tja, när jag funderar lite för länge kommer jag på att det är dumt att fundera för mycket på sötsaker för de är faktiskt väldigt goda. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.