19 mar

Värsta Laleh-helgen.

Sedan i fredags har jag konstant lyssnat på, och trallat med i, Lalehs ”Some Die Young”. I går berättade mamma att lillasyrran skulle på Lalehkonsert i Umeå. I morse såg jag fantastiska bilder därifrån som sagda syster lagt upp på Fejan. Inte bara fick hon gå på konserten – hennes kompis hade också fixat så det blev mat med Laleh och bandet efteråt. Hur var hon då? Citat: rolig och fin och söt och trevlig. Mer framgång för sådana människor!

© Kajsa Håkansson

© Kajsa Håkansson

2 thoughts on “Värsta Laleh-helgen.

  1. Hej vännen!
    Jag hoppas att du har en fin måndag. Jag ska så fort jag skrivit klart ge mig ut på min timmes runda. Hade tänkt skippa den, vill mycket hellre läsa mera i min bok men efter ditt inlägg så…… ja du fattar. Jag skrattade rakt ut då du beskriver dig själv som nyförlöst. Jag önskar du vore här så vi kunde jämföra eller i alla fall peppa varandra. Lillebror fyller 11 i september 🙂
    Jag tycker att Laleh är en underbar förebild för unga talanger. Jag tror att hon kan vara ett stöd framför allt för de som är lite blyga, eller lite annorlunda men som ändå vill kliva fram och visa världen sin begåvning. Jag visste inte mycket om henne innan ”så mycket bättre” men trallar gärna med i hennes sånger. Nu du ska skorna snöras på.
    Se you!

    • Min måndag har gått fort! Det var bra att starta med den där promenaden. 😉 Uppfriskande och stärkande för både kropp och själ! Tänk om vi kunde infiltrera den där mammagruppen… Vi kunde komma med varsin vagn och en docka – våra bebisar skulle vara absolut snällast av alla där. Hahaha! Jaja, skönt att känna stöd även om det är många mil mellan oss. Kul att du blev inspirerad! Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *