14 mar

Träna för kroppen, sjung för själen!

Jag mår som bäst då jag tränar regelbundet och jag får sjunga sådär bara för mig själv. Nu är det dags igen! Ny konsert 1/4. Vi tränade i går tillsammans med duktiga Ninni Bautista, numera The Voice-semifinalist. Alla borde få uppleva glädjen i att musicera tillsammans med andra. Ja, att spela fiol i en nybörjarorkester är faktiskt inte speciellt roligt då är det lite för många som spelar falskt. Ju fler som har någorlunda koll på sitt instrument, desto bättre låter det.

Margareta Bengtson är en av Sveriges bästa sopraner. Hennes röst drillar som ett vattenfall, som fjärilsvingar eller kanske som pärlor. Ni kommer säkert ihåg henne från The Real Group. Andreas Landegren spelar piano så man gråter en skvätt. Av glädje, naturligtvis. (Lyssna på Butterflies som ligger lite längre ner på hans hemsida, förstasidan.) Ninni har en fantastisk personlighet, är söt som socker och har en röst som får alla att stanna då hon börjar sjunga. Körmedlemmarna – ja, vi sjunger så gott vi kan. Tillsammans är man stark! Missa inte konserten om du har chans att komma och har ett par extra hundringar i månadens budget.

6 thoughts on “Träna för kroppen, sjung för själen!

  1. Aaaaa vad roligt. Jag vill gärna komma, lite långt kanske 🙁
    Att få sjunga i kör ligger väldigt högt upp på min önskelista. En vacker dag då jag kan prioritera annorlunda kanske det blir verklighet.
    Lycka till i alla fall.
    Kram Kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *