01 mar

Tipstorsdag vecka 9.

För ett tag sedan bad jag om tips på bra filmer genom mitt nätverk på Facebook. Jag fick ihop en trevlig lista som jag tänkte dela med mig av till er. Jag är väldigt intresserad av att komplettera denna lista med riktigt roliga filmer. Jag har insett att min humor inte är speciellt avancerad. Dum & Dummare fick mig att vrida mig av skratt och jag önskade ibland att jag kunde sjunka genom golvet. Gudarna Måste Vara Tokiga tog mig med storm, kanske mest för att jag inte alls visste vad för någon slags film det var då jag började titta. Sällskapsresorna är så där mysigt roliga, för att inte tala om Sunes Sommar. Monty Python… Så, vad gillar ni?

Här kommer så listan som ni nu kan beta av i lugn och ro. Ha det så trevligt under tiden!

About Schmidt
Blinkande lyktor
Dear John
Den eneste ene
Descendants
En gång i Phuket
Hanna
Hur många lingon finns det i världen
Hårfrisörskans make
Igelkotten
Illusionisten
Melancholia
Music and lyrics
One day
Revenge
Simon och ekarna
Something’s gotta give
The artist
The ides of March
The notebook
The pledge
The prestige
Tintin

4 thoughts on “Tipstorsdag vecka 9.

  1. Kan du FATTA hur många filmer vi har att ta igen? Har sett 2 filmer på ett halvår. Men jag har läst böcker istället, bla ”Simon och ekarna” . Ofta hinner jag inte läsa böckerna från vilka filmerna utspelas, så njuter jag av att göra tvärtom! 🙂 Kram

    • När ni kommer hem och ska debriefa er från er utlandsvistelse är det nog bra att ha en filmlista att ta till. 😉

  2. Tack för en härlig lista Monnah! En del har jag hunnit beta av redan men ett gäng återstår. Bl.a. är jag väldigt nyfiken på ”Descendants”. Jag har förstått att George Clooney ska vara strålande i den. Jag som aldrig varit någon George Clooney-fan tyckte han var suverän i ”Up in the air”.

    Jag är en stor filmfantast och ser väldigt mycket film. En riktig allätare men med åren har jag dock fått svårt för skräck. Jag vet inte varför,kanske för att världen känns nog skrämmande som den är. Men annars går det mesta hem. Komedi, drama, kostymdrama, deckare, thrillers, klassiker, kärlek, musikal, barn- och ungdomsfilm … ja, you name it. Det mesta går hem. Och nu under våren kommer det mycket bra film på bio. 🙂

    Kram Lotta

    • Det var Up in the Air som fick mig att bli helt tagen av George Clooney. Innan dess var han bara som vilken snygg Hollywoodskådis som helst. Den där filmen och ett avsnitt av Inside the Actors Studio med GC i huvudrollen fick mig att helt ändra åsikt. Jag ser också fram emot att se den nyaste filmen. Skräckfilmer förstår jag mig inte heller på. Jag tycker de inte tillför något. Jag får bara ont i magen… Likadant med böcker. Jag som läser ALLT klarade aldrig av Stephen Kings böcker trots att jag försökte flera gånger. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *