27 feb

Bibliotek och andra nöjen.

Vecka 9 – sportlov för stockholmare och annat löst folk. Vi har det väldigt bra. Sovmorgon, lugn och ro, kul tillsammans i familjen. Den sista punkten är lite klurig nu när vi har barn som är 11, 13 och 15. Deras intressen skiljer sig en del och tonåringar är inte alltid helt smidiga då det gäller att anpassa sig till andra viljor än sina egna. Det har ändå gått väldigt bra så här långt. Mitt mål är att vi ska klämma en rolig rulle per dag under lovet. Så här långt har vi klarat av Liar, Liar och Dagispapporna. Ni får jättegärna komma med bra tips!

Bibliotek har alltid varit favorithak för mig. Tyvärr har inte Huvudbiblioteket i Huddinge riktigt vunnit över mig på sin sida. I Karlskrona kände jag mig verkligen som hemma och jag älskar Stockholms Stadsbibliotek. Det är bara lite krångligt att ta sig dit. Idag var hur som helst jag och äldsta dottern i Huddinge för att leta böcker. E hittade ingenting till sig. Min bokhög är alldeles för just hög för att jag ska lägga till något utöver det som redan finns där, men jag satt en stund i tidningshörnan. Jättehärligt! Jag letar efter bättre hörlurar än de jag har då jag vågar mig ut i spåret igen så småningom. Är det någon som har testat de här eller har andra hörlurar som passar då man tränar att tipsa om?

Skullcandy eller Sony?

Jag läste lite i Mac World, men blev inte precis så fångad som förra gången jag läste den. Är ingen tekniknörd… Vilka tidningar läser ni? Jag ser fram emot en prenumeration på ett underbart magasin, men jag återkommer till det!

6 thoughts on “Bibliotek och andra nöjen.

  1. Just nu läser jag bara en massa bloggar av naturliga skäl. Men, varje gång någon kommer med en svensk skvallertidning här nere slukar jag den! 🙂 Jenny var här och dumpade en hög igår som hon fått av en väninna. Hänt extra och Svensk DAM, tjohoo!

    Hemma är Topphälsa en favorit, och ska man lyxa till det rejält funkar alltid ELLE. Kram

    • Skvallertidningar får jag av svärmormor, men de är inte mina favoriter… Kul att höra dina! Topphälsa är bra, men lite ”same, same”. Elle är jättebra ibland och irriterande ibland. Bara mina högst personliga åsikter. 🙂

  2. jag får hem FOTO en gång i månaden! har tre än så länge, fyra kvar. de är helt fantastiska. kul att kolla på alla bilder och hur fotograferna tänker. det är även roligt att försöka sätta sig in i fotospråket…

    • Jag har funderat på en fototidning nu då många kortprenumerationer är jättebilliga! Kanske blir dasslitteratur på Sturkö vad det lider? 😉 Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *