26 apr

Hjälp mig!

Har du glassformar hemma? Du vet, sådana som man fryser egna glassar i? Använder du dem isåfall? Och hur klarar du att inte slarva bort vitala delar? Jag har fått ett obarmhärtigt glassbegär och dessvärre är glass inte något någon borde proppa i sig. Däremot finns det ju jättegoda recept på frusna läckra nyttigheter, så jag tänkte ge mig på några sådana. Problemet är bara att nu hittar jag bara delar av det vitala glasskittet…

Ps: Vi har en bra glassmaskin också, men jag gillar tanken på portionsförpackningar.

2 thoughts on “Hjälp mig!

  1. När jag åt LCHF var min kvällsmat ofta glass i glassmasminen, ett litet recept som jag åt så fort den hade kört färdigt i maskinen. 1port tar ca 2o min. Choklad, bär, citron, persikor mm ger enkel variation. Använde mer grädde än mjölk och bara en bråkdel av sockret. Funkade superbra som kvällsgodis som man bantar med. Men om du äter kolhydrater så funkar ju inte gräddglass.

    • Låter smarrigt! Alltså, även om jag inte äter lchf kan jag ju göra glassen i maskinen. Jag var mest sugen på pinnglass, kanske i någon smoothieform.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *