28 dec

Ett Litet Ord 2018 – NU

Nu
Inte igår
Inte imorgon
Inte det som varit och inte det som blir
Bara här, själva livet

Nu
Att inte skjuta upp det som blir lika väl utfört nu som någon annan gång
Att slippa stress inför deadlines
Att kunna följa den röda tråden också när jag snubblar på något oplanerat

Nu
Det är nu det händer
Det är nu det ska bli av
Det är nu jag börjar, inte på måndag och inte nästa vecka

Nu
Nu kör vi!

Bild lånad från Nipissing Universitys hemsida

För tionde (!) året på raken har jag valt ett ledord som får följa mig under året. Jag bäddar nu in VÅRDA i minnet av mina älskade föräldrar och känner att jag gjort allt i min makt för att hedra dem alla tre (mamma, far och vårda).

2009 ordning
2010 kärlek
2011 skapa
2012 lyfta
2013 förändring
2014 reach
2015 fearless
2016 fortsätt
2017 vårda

7 thoughts on “Ett Litet Ord 2018 – NU

  1. Jag tänkte att energi skulle varit mitt ord 2017 men fick byta till lugn. Det var det jag behövde träna på mest och få energi från. Ett mycket bra ord. Nu velat jag ännu mellan ordning och vision. Men året är inte slut än! 🙂

    • Året är inte slut och det är inte ens säkert att det blir ett av de orden du väljer till slut! Några gånger har jag inte varit färdig med valet förrän en bit in på nya året.

  2. funderar o funderar på ett bra ord…. måste ha o göra med att säga nej till saker o ja till mig själv ( allt från vila, promenader, pyssel men framför allt lugn o ro inte stressa upp hopplöst innan man får ett lss beslut får nog fundera på mitt led ord till efter januari..kanske faller allt på plast då*hoppas*

    • Jag är så ledsen att det här med LSS ska behöva ta helt slut på dig! ? Då jag vikarierade på SärVux fick jag höra skräckhistorier. Vad har handledarna fått för instruktioner egentligen? Hoppas att du hittar ett sätt att balansera livet, vare sig det är med hjälp av ett ledord eller något annat. Kram!

  3. Pingback: Nytt år, nygammal lista (om jullov och gratis interrailkort) - RESFREDAG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *