12 jan

Tipstorsdag vecka 2.

Sugen på konsert? Det här är en blandad kompott av vad som finns att välja på i Stockholm de närmaste månaderna. (Ja, och sedan finns det diverse slutsålda konserter också, men det är väl knappast någon idé att tipsa om dem.) Jag tror att det kan finnas något för alla. Jag vet vilken jag helst hade gått på.

Tove Styrke, Debaser Slussen 19 januari

Janne Schaffer och Markus Wargh, Ersta kyrka 22 januari

Dream Theater, Hovet 25 januari

Lustans Lakejer, Danderydsgården 29 januari

Rebecca & Fiona, Berns 11 februari

Sting, Stockholm Waterfront 12 februari

Förklädd Gud, Kungsholms kyrka 18 februari

Snow Patrol, Münchenbryggeriet 23 februari

Justice, Annexet 2 mars

Rise Against, Arenan Fryshuset 6 mars

Smokie, Rival 8 mars

Tyler Ward, Studion Kulturhuset 9 mars

Melodifestivalen final, Ericsson Globe 10 mars

Ps: Det här har absolut inte med någonting att göra, men för informations skull kan det vara intressant att veta att Twinkies-makarna Hostess har gått i konkurs. Tänk så många minnen dessa äckliga små godsaker står för i vår släkt!

2 thoughts on “Tipstorsdag vecka 2.

    • En av mina tre kollegor då jag jobbade på en liten B-formsskola 1993 gick jämt och sjöng på trudelutter från Förklädd Gud och fick mig väldigt intresserad av detta praktverk! En annan blev fast för rattfylla på väg till jobbet en morgon. Jag kan säga att den arbetsplatsen ALDRIG var tråkig och jag fylls fortfarande av tacksamhet och förundran över mitt halvår där. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *