14 maj

Kendall och Cecily.

Min kompis elvaåriga son Kendall är självlärd pianist. Han tar ut låtar på gehör, lever genom musiken och har velat starta ett band i flera år. Nu har han och hans kompis Cecily startat bandet The Stairdwellers. Vill du höra deras fantastiska första låt tycker jag att du ska klicka här. På deras hemsida kan du köpa inspelningen för $1 och då de har jobbat så hårt tycker jag de kan vara värda lite uppskattning! Kom ihåg var du hörde talas om de här ungarna först.

2 thoughts on “Kendall och Cecily.

  1. Wow! Vad duktiga de är! En jättefin låt och vad roligt det är med människor, oavsett ålder, som bara tutar och kör och bestämmer sig för att förverkliga sina drömmar. Vi kommer säkerligen höra mer från dessa två framöver. 🙂 Tack för att du delade med dig. 🙂

    Kram Lotta

    • Ja, jag tycker de är så duktiga och ingen vore gladare än jag om de fick de förutsättningar som behövs för att de ska kunna fortsätta utveckla sina talanger. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *